کرم ضد چروک پوست و رفع سیاهی دور چشم گشنیز | قیمت کرم ضد چروک گیاهی دست ساز و ارگانیک
کرم ضد چروک پوست و رفع سیاهی دور چشم گشنیز | خرید اینترنتی کرم، فروش کرم ضد چروک گیاهی دست ساز و اورگانیک
پروتئینه
قابل استفاده برای کل صورت
پیشگیری از چین و چروک دور چشم
رفع تیرگی اطراف چشم
کاهش چین و چروک های دور چشم و کل صورت
حاوی ویتامین E مغذی پوست
آبرسان
رطوب کننده
بررسی تخصصی کرم ضد چروک پوست و رفع سیاهی دور چشم گشنیز
کرم ضد چروک پوست و رفع سیاهی دور چشم گشنیز – کرم ضد چروک سبز ۵۰ گرمی با تاریخ مصرف شش ماه. این محصول مناسب برای بالای ۱۲ سال است.
خواص و فواید کرم ضد چروک پوست و رفع سیاهی دور چشم گشنیز
اگر بخواهیم به صورت خلاصه و تیتروار فواید این کرم ضد چروک را مورد بررسی قرار دهیم، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- پروتئینه
- قابل استفاده برای کل صورت
- پیشگیری از چین و چروک دور چشم
- رفع تیرگی اطراف چشم
- حاوی ویتامین E
- آبرسان و مرطوب کننده پوست
این محصول در واقع یک کرم ضد چروک ارگانیک (Organic) و مناسب افراد بالای ۱۲ سال است. این کرم دستساز بر اساس گفته های تولید کننده ( لیلا آرایش ) از زمان دریافت سفارش تولید آن ۵ روز به زمان نیاز دارد.
کرم ضد چروک معرفی شده سبز رنگ بوده و در شهر سمنان به همراه رایحه نارگیل تولید خواهد شد.
اگر به دنبال خرید کرم دست ساز ارگانیک یا اینکه بهتر بگوییم به دنبال خرید اینترنتی کرم ضد چروک ارگانیک هستید ما این محصول را به شما پیشنهاد میکنیم
حقیقت امر این است که فروش اینترنتی کرم یا بهتر بگوییم فروش اینترنتی کرم ضد چروک در بازار آنلاین بسیار محبوب است و همانطور که میدانید این محصولات (ضد چروک از نوع کرم) با متریال یا همان مواد پایه شیمیایی و غیر طبیعی (غیر ارگانیک) توسط کارخانجات و شرکت های سازنده لوازم آرایشی بهداشتی تولید و روزانه در بازارهای داخل ایران و خارج عرضه میگردند که بسیار برای مصرف کنندگان حال بسته به نوع محصول (پوست صورت، پوست دست، مو، پوست بدن و غیره…) مضر و گاها دارای مضرات غیر قابل بازگشت هستند.
در واقع این شرکت ها برای ایجاد سود یا صرفه اقتصادی در فروش محصولاتشان به وفور از مواد شیمیایی تولید شده ارزان و گاها مضر استفاده میکنند و در اکثر موارد اولیت آنها سلامت جسم و جان مصرف نیست بلکه فروش بیشتر با قیمت کمتر و قبضه بازار هدفشان است.
اما در ساخت و تولید این کرم به طور مشخص از آب مقطر ، روغن تخم گشنیز ، روغن هسته آلبالو ، عسل ، ویتامین E ، گلاباستفاده شده. البته دقت داشته باشید که طبق اطلاعات ثبت شده در ایران کازمد کرم ضد چروک فوق نهایتا طی مدت ۵ روز از زمان دریافت سفارش توسط تولید کننده ساخته شده و در حدود شش ماه تاریخ انقضاء دارد
نکات مهم راجع به این محصول که پیشنهاد میکنیم به آنها دقت بفرمایید
- محصول فوق کاملا ارگانیک و بدون استفاده از مواد شیمایی ساخته شده.
- از آنجا که این محصول گیاهی است باید دور از نور خورشید نگهداری شود.
- این محصول مورد مصرف آقایان و خانم ها میباشد.
- به دلیل حساسیت به نور این محصول جهت مصرف در شب تهیه شده.
ترکیبات کرم ضد چروک گیاهی، ارگانیک و دست ساز
- آب مقطر:
- روغن تخم گشنیز:بذر گشنیز از طریق تأثیر بر متابولیسم چربیها و افزایش تبدیل کلسترول به اسیدهای صفراوی سبب کاهش کلسترول سرم در بیماران مبتلا به کلسترول بالای خون میشود
-
روغن هسته آلبالو:این روغن به دلیل دارا بودن ترکیبات خاص و متعدد از مواد مفید طبیعی ، باعث بهبود تغذیه و سوخت وساز سلولی میشود .از طرفی این روغن دارای مقادیر قابل توجهی اسید های چرب امگا هستند که این مواد مغذی حتی بدون نیاز به ورود به بدن ، تنها از طریق مصرف موضعی تاثیرات شگفتی خواهند داشت .این روغن همچنین دارای خواص بهبود جای زخم و جوش ،کاهش آکنه
رفع آفتاب سوختگی و سوختگی های خفیف ، جلوگیری از ایجاد چین و چروک ،کاهش ریزش مو و کمک به افزایش رشد ،کاهش شوره سر، جلوگیری از خشکی مو و کاهش وز مو میباشد. - عسل: عسل عسل به همراه موم عَسَل یا اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین») مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر تولید میشود.زنبورها، عسل را از ترشحات شکری گیاهان و گلها یا ترشحات برخی حشرات دیگر (مانند عسلک) از راه بالااوری، فعالیت آنزیمی و تبخیر آب تولید میکنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو ذخیره میکنند.عسلی که توسط زنبورهای عسل تولید میشود به دلیل تولید جهانی و تجاری سازی آن، بیشترین شهرت را دارد.عسل از کلونیهای زنبورهای وحشی یا از کندوهای زنبورهای اهلی جمعآوری میشود، که به این فعالیت زنبورداری گفته میشود. عسل شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بدست میآورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.میزان کالری عسل حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد. عسل به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد میشود[و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است. قبل از کریستال سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرینکنندگی توسط بشر استفاده میشد. مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد سم بوتولینم، خطرناک است.عسل با گذشت زمان خودبخود شکرک میزند و این یک فرایند طبیعی است. که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمیگذارد. برای آب کردن این شکرک میتوان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده افشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ می هر سال را به عنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست. محتویات ۱ پیشینه ۲ ویژگیها ۳ تولید عسل ۴ ترکیبات ۵ تقسیمبندی انواع عسل ۶ رنگ ۷ عسل تقلبی ۷.۱ دو راه تقلب در عسل ۷.۱.۱ عسل مصنوعی ۷.۱.۲ عسل تغذیه ای ۸ خواص درمانی عسل ۹ عسل در ادیان ۹.۱ عسل در اسلام ۹.۲ عسل در یهود ۱۰ عسلهای مشهور ایران و جهان ۱۱ منابع پیشینه فسیل کندوی عسل گلپایگاناکثر میکروارگانیسمها نمیتوانند در عسل رشد کنند و به همین دلیل عسل بستهبندی شده حتی پس از هزاران سال فاسد نمیشود.در گذشته مصریها و یونانیها، مردگان خود را با عسل مومیایی میکردند.[نیازمند منبع] پیشینه کاربرد عسل در مصر دستکم به ۲۲۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح میرسد.مصریان قدیم از عسل دستکم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره میبردهاند.فراوردههای سالانهٔ عسل در جهان حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ تن است.عسل در زندگی روحانی، اجتماعی و اقتصادی مصریان باستان نقش مهمی بازی میکردهاست. از حکایتهای به جا مانده در پرستشگاهها و آرامگاه مردگان چنین بر میآید که عسل در آن روزگار از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در سنن قدیمی با اشاره به اهمیت دارویی عسل، به بیماران جهت درمان تجویز میشد. مصریان قدیم ترکیبی از جو، عسل و گندم تهیه و به جای الکل استفاده میکردند.یونانیان باستان تصور میکردند که خدایان چون خوراک بهشتی میخوردند فناناپذیر و ابدی گشتهاند آنها ایمان داشتند که عسل یکی از اجزای مهم این خوراک بهشتی است.برای نگهداری بعضی مواد به دور از فساد هم از آن استفاده میشود مثلاً شاهتوت را با آن مخلوط میکنند و هر چند روز یک بار آن را وارونه میکنند تا عسل به همه جای آن برسد و بدین طریق شاهتوت تا یک سال فاسد نمیشود. دیگر آنکه این ماده فقط در صورتی ارزش غذایی خود را از دست میدهد که بیش از ۶۰ درجه حرارت ببیند. عسل تنها ماده غذایی طبیعی است که فاسد نمیشود.وزن مخصوص عسل در دمای ۲۰ درجه سلسیوس حدود ۱٫۴ – ۱٫۴۲ و PH متوسط آن در حدود ۳٬۹ است اما میتواند در بازه ۳٬۴ تا ۶٬۱ متغیر باشد[۱۷]؛ بنابراین با وجود این که عسل یک ماده اسیدی است، ولی به علت شیرینی خاص حالت اسیدی آن محسوس نیست. تولید عسل تولید عسل از جمعآوری شهد گیاهان آغاز میشود. به اینصورت که زنبور عسل شهد شیرین را از جام گلها جمع مینماید و با تغییر ساختار آنها، آنها را به شکل محلولی عالی، غلیظ و پرانرژی درمیآورد. زنبور عسل شهد گیاهان را در هنگام جمعآوری، بهطور موقت در عسلدان خود جمع میآورد و در هر نوبت پرواز برای جمعآوری شهد، حدود ۴۰ میلیگرم شهد را به کندو حمل میکند. تولید جهانی عسل طبیعی
-
ویتامین E:چین و چروک، لک و پیس و لکههای سن و هر آنچه که میتواند نشانههای پیری باشد با این روغن در تضاد است. به دلیل ماهیت آنتی اکسیدانی آن، روغن ویتامین E میتواند به مبارزه با این علائم ناخواسته که ناشی از بالا رفتن سن و تاثیر رادیکالهای آزاد است، بپردازد.افزایش تولید کلاژن که به خاصیت ارتجاعی پوست کمک کرده و مانع از افتادگی پوست و چین و چروک میشود، از دیگری خواص این روغن است. مالدین منظم و شبانه روغن ویتامین E بر روی پوست و یا استفاده از مواد غذایی غنی از این ویتامین، باعث میشود تمام این خواص را در اختیار داشته باشید.خواص آنتی اکسیدانی این روغن میتواند به پوست در بهبود آسیبهای ناشی از آفتاب سوختگی، کمک کند.
اگر زخمی ناشی از تصادف دارید و یا از جای جوش و آکنه تان کلافه شده اید، روغن ویتامین E میتواند به کاهش علائم ظاهر این ضایعات در دراز مدت کمک کند. این روغن قادر است به پوست عمیقا نفوذ کرده و جای زخم را از ریشه درمان کند - گلاب:درمان پوست چرب. گلاب یکی از بهترین درمان های طبیعی برای کاهش چربی پوست و درخشان تر شدن رنگ پوست صورت می باشد.
موارد منع مصرف کرم ضد چروک پوست و رفع سیاهی دور چشم گشنیز از زبان سازنده :